Ο αρχοντικός κήπος του Natu, ένα τοπόσημο στην πόλη, μια ευκαιρία για επαφή με το φυσικό στοιχείο, άνοιξε τις πόρτες του με μια κουζίνα δημιουργική, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη Natura που σημαίνει φύση, δημιουργήθηκε το εστιατόριο Natu στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, πάντα με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον. Με πρώτης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε. Την περασμένη Πέμπτη, οι ιδιοκτήτες του Δειπνοσοφιστήριον (Τάκης και Δημήτρης Χριστοφιλέας, Δημήτρης Σκαρμούτσος & Διομήδης Καψάλης που ποζάρουν μαζί στη cover photo) υποδέχθηκαν τους φίλους τους σε 2 καλέσματα, ένα μεσημεριανό και ένα βραδινό.

Ο Δημήτρης Χριστοφιλέας, ο Νίκος Δαδίτσιος, η PR Manager της ΑΜΒΥΞ Τζόση Βιτζηλαίου, η Brand Manager Κτήμα Άλφα Ματίλντα Καρύδη, ο Τάκης Χριστοφιλέας και ο Νίκος Βασιλόπουλος.

Ο Τάκης και ο Δημήτρης Χριστοφιλέας υποδέχονται τον Γιώργο και την Ανούσκα Ραφαήλ με την κόρη τους, Μαρίνα Ραφαήλ.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis