Μία ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη, στην πλέον φημισμένη και πολυταξιδεμένη ποικιλία Merlot, διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου, το εστιατόριο Steak Alive, στον Κορυδαλλό. Το Merlot, παράφραση του merle, που στα γαλλικά σημαίνει μικρό μαυροπούλι, πληθωρικό και εξωστρεφές, με χρώμα που ποικίλλει από μέτριο μέχρι βαθύ ρουμπινί, έχει μια μοναδική ικανότητα να παίζει με τις αισθήσεις.
Τρία κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και ένα κοκτέιλ με βάση την ποικιλία Merlot, θα συνοδέψουν αρμονικά τις δημιουργίες του σεφ Γιώργου Λαΐδη, σε ένα wine paired menu που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή τη βραδιά.
Menu
- Beef Carpaccio/ Brown Butter
(PORTES 2017, DOMAINE SKOURAS, Greece)
- Κροκέτα Ουράς Μόσχου/Πουρές Καρότο/Ιπποφαές
(JEAN PIERRE MOUEIX BORDEAUX, France)
- Κότσι Αρνί/Μελιτζάνα/Τηγανιτό Κρεμμύδι
(ESTATE SERIES, VINA ERRAZURIZ, Chile)
- ‘’Millefeuille’’ Bitter
(SAN FANCISCO SANGAREE, Merlot/Bourbon based Cocktail)
Τιμή 30€/άτομο