Στο GB Corner

Δοκιμάσαμε τις γλυκές δημιουργίες του βραβευμένου Γάλλου Chef Patissier Arnaud Larher!

06/12/2019

Είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου και η πιο γνωστή «γωνιά της Αθήνας», το GB Corner Gifts & Flavors υποδέχεται με χαρά τα Χριστούγεννα με τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Ο βραβευμένος Γάλλος Chef Patissier Arnaud Larher, που επιμελείται τα θεσπέσια γλυκά των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία & King George, βρέθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα στο GB Corner Gifts & Flavors για να παρουσιάσει τις γλυκές δημιουργίες του για τα φετινά Χριστούγεννα!

H Χριστίνα Παπαθανασίου, o Arnaud Larher και ο  Δημήτρης Αντωνόπουλος.

H Χριστίνα Παπαθανασίου, o Arnaud Larher και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος.

 

Ο Arnaud Larher και οι ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου υποδέχτηκαν τους καλεσμένους μπροστά σε έναν εντυπωσιακό εορταστικό μπουφέ επιδορπίων!

Ο Arnaud Larher με τον resident chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη.

Ο Arnaud Larher με τον resident pastry chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη.

 

Λαχταριστοί κορμοί με γεύση κάστανο, φουντούκι ή λεμόνι, χριστουγεννιάτικες μπάλες από σοκολάτα με γέμιση από gelifié βατόμουρο και μους σοκολάτας-καραμέλας, χριστουγεννιάτικα δέντρα από σοκολάτα και από τραγανά μακαρόν ταξίδεψαν γευστικά τους παρευρισκόμενους σε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Την παράσταση έκλεψαν ο σοκολατένιος σκούφος του Άγιου Βασίλη με την υπέροχη γέμιση από bavaroise βανίλιας, βατόμουρο και τραγανό sablé αλλά και τα συγκλονιστικά Panettone σε δυο γευστικούς συνδυασμούς σταφίδα-εσπεριδοειδή και κάστανο-σοκολάτα γάλακτος δια χειρός του Pastry Chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη.  Οι λεπτές δημιουργίες του Arnaud Larher προκαλούν γευστική συγκίνηση στον ουρανίσκο και εντυπωσιάζουν τους πάντες με τα χρώματα και τη φινέτσα τους.

O Μιχάλης Ανδρουλιδάκης και ο Κίμων Φραγκάκης.

O Μιχάλης Ανδρουλιδάκης και ο Κίμων Φραγκάκης.

 

Η  Μαρία Κουτζαμπάση και ο Μιχάλης Κούβελας.

Η Μαρία Κουτζαμπάση και ο Μιχάλης Κούβελας.

 

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

 

To Mr-Green.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Διαβάστε περισσότερα...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close