Home  »  Social Life

Καλωσήλθατε στη Boulangerie Bleue

Το κάλεσμα της Grey Goose!

15/07/2016
Boulangerie

Όταν η Άμβυξ κάνει πάρτι, απλά είμαστε εκεί. Γιατί πολύ απλά είναι από τα καλύτερα πάρτι. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, το πρόγραμμα είχε Island όπου το C-lounge είχε μεταμορφωθεί σε μια μπλε (στα χρώματα της πολύπαθης Γαλλίας) boulangerie – με είχε προετοιμάσει η τρομερή PR Manager της Άμβυξ Τζόση Βιτζηλαίου σχετικά- για να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα την πιο premium vodka, την Grey Goose. Μπαίνοντας ήταν σαν να μπαίνεις στα Paul, ένας ολόκληρος φούρνος είχε στηθεί στην είσοδο με τα αντίστοινα προϊόντα, από μπαγκέτες και μέχρι κρουασάν. Τα cocktails ήταν φανταστικά, ειδικά αυτό στο μπλε ποτήρι ήταν απίθανο. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του εμπνευστή της Grey Goose, του François Thibault ο οποίος μας πρόσφερε prive μαθήματα και παρουσίαση της βότκα που εμπνεύστηκε. Στην ερώτησή μου πώς εμπνεύστηκε το όνομα «Γκρι Χήνα», μου είπε ότι αρχική του σκέψη ήταν να δημιουργήσει μια γαλλική βότκα που να «ταξιδέψει» στην Αμερική. Έτσι ήθελε ένα όνομα που να είναι εύκολο να προφερθεί και στην Γαλλία και στις Η.Π.Α. Και όταν η φήμη της Grey Goose άρχισε να γιγαντώνεται, ε τότε ήταν σίγουρος για την επιτυχία. Στην βραδιά υπήρχε και live μουσική από το συγκρότημα Πλαστελίνη ενώ στο πάρτι έδωσε το παρών ωραίος κόσμος, από βραβευμένους bar-tenders μέχρι συνεργάτες της Άμβυξ αλλά και πολλοί φίλοι.

Κηρύκου

Με τον αδελφό μου τον Αλεξάνδρο και την Ναταλία Κηρύκου.

Βιτζηλαίου

Ο δημιουργός της Grey Goose Φρανσουά Τιμπότ, η Pr Manager της Άμβυξ Τζόση Βιτζηλαίου και ο Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ Γιάννης Αρτινός.

Ελευθερίου

Ο φίλος και συμμαθητής μου, Παύλος Ελευθερίου και η Μέγκη Γκουμένη

Βιτζηλαίου

Ο Άλεξ Κάβδας και η Τζόση Βιτζηλαίου.

Μπάχος

Με τον Γιάννη Μπάχο, την Μαρία Παπακώστα, τον Θοδωρή Φραντζέσκο, τον Αλέξανδρο Πράσινο και την Ναταλία Κηρύκου, σε μια θολή φωτογραφία, στο Island (το κανονικό), όπου πήγαμε μετά το Grey Goose Bleue Boulangerie party.

 

 

To Mr-Green.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Διαβάστε περισσότερα...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close